9.5 uit 142 beoordelingen

Voor uw bedrijf

Perfecte balans tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid.

Aangename werkomgeving

Een goed binnenklimaat zorgt ervoor dat medewerkers beter presteren. Eén van de belangrijkste middelen om te zorgen voor een goed klimaatsysteem is een airconditioning. Uw-Airco levert airconditioning systemen en volledige klimaatsystemen voor zakelijk gebruik. Deze kunnen koelen, verwarmen en zorgen doorgaans ook ervoor dat de lucht gefilterd en gezuiverd wordt. Dit zorgt voor een betere werkomgeving en meer comfort.


Bekijk onze airco's
gezonde werkomgeving

Calculator

Met de calculator kan indicatief het vermogen van de airconditioning bepaald worden wat nodig is om de ruimte te koelen. Gemiddeld is 40 Watt per m3 nodig om effectief te koelen. De calculator is een vereenvoudigde capaciteitsberekening. Mocht u twijfelen neem dan contact op voor juiste advies.

Factor 30 bij een goed geïsoleerde ruimte met weinig glas en voorzien van zonwering

Factor 40 bij een warmer gelegen ruimte met enkele ramen

Factor 50 bij een warme ruimte met veel glas en weinig tot geen zonwering

Bekijk geschikte airco’s
Zakelijk Airco kantoor advies

Allround service

Profiteer bij Uw-Airco van een allround service. Ons bedrijf is f-gassen gecertificeerd voor ondernemingen. Elke airconditioning wordt vakkundig geïnstalleerd. Standaard wordt twee fabrieksgarantie en 1 jaar garantie op de installatie gegeven. Met een onderhoudscontract en jaarlijkse inspectie van een erkende installateur kan vaak de garantie verlengd worden met 3 jaar. Hiermee kunt uzelf verzekeren van nóg langer plezier van uw airco!

Welkom bij Uw-Airco. Kunnen we u helpen met uw keuze?

©2024. Uw-airco • Ontwerp door Code Blauw