Wandmodellen

Een wandmodel wordt hoog tegen de muur geïnstalleerd en kan door het design gemakkelijk worden opgenomen in het interieur. Een wandmodel is dankzij de snelle en eenvoudige installatie het meest voorkomende klimaatsysteem. Het vermogen voor koelen en verwarmen is vaak voldoende voor elke denkbare ruimte in huis. Vraag onze adviseurs een persoonlijk en vrijblijvend advies over de ideale airco in huis.

Uw-airco biedt uitsluitend A-merk kwaliteit airco systemen.

Wandmodellen

Een wandmodel is geschikt voor slaap- en woonkamers en kleine bedrijfsruimtes. Een wandmodel is zeer stil en wordt bediend met een afstandsbediening. Er is een ruime keuze van strakke design wandmodellen. Ze zijn zeer energiezuinig (tot A+++). Ze koelen én verwarmen en er zit vaak vijf jaar garantie op.

Een wandmodel is geschikt voor kleine bedrijfsruimtes en slaap- en woonkamers. Dit model is zeer stil, kan worden bediend met afstandsbediening en is energiezuinig (tot A+++). Er is een ruime keuze van strakke designs wandmodellen welke koelen én verwarmen.

Bekijk onze airco’s

Wandmodel airco in jouw ruimte plaatsen?

Bekijk onze airco's Vraag offerte aan

Onze modellen

Bent u toch op zoek naar een ander model? Kijk dan eens naar onze andere modellen of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

©2020. Uw-airco • Ontwerp door Code Blauw