9.5 uit 139 beoordelingen

Vloermodellen

Vloermodellen worden onder tegen een muur geïnstalleerd. Er zijn verschillende designs met flexibele installatiemogelijkheden. Zo is er het klassieke console model of modellen met mogelijkheid tot plafondinstallatie. Een vloermodel is de ideale oplossing voor ruimtes zonder verlaagd plafond, of waar het plafond al bezet is. Vloermodellen zijn eenvoudig te monteren zonder te veel bouwkundige aanpassingen en zijn minder opvallend dan een airco hoger aan de wand. Ideaal voor bijvoorbeeld ruimtes met een schuin dak. Vraag onze adviseurs een persoonlijk en vrijblijvend advies over de ideale airco in huis.

Uw-airco biedt uitsluitend A-merk kwaliteit airco-systemen.

Vloermodellen Uw Airco

Vloermodellen

Een vloermodel is geschikt voor woonruimtes en kleine kantoorruimtes. Een vloermodel is laag in energieverbruik en wordt bediend met een afstandsbediening. Een vloermodel kan koelen, verwarmen en ontvochtigen. Dit model wordt laag op de wand geïnstalleerd en is fluisterstil.

Airconditioning tegen virussen

Een vloermodel is geschikt voor woonruimtes en kleine kantoorruimtes. Dit model is laag in energieverbruik, is fluisterstil en kan worden bediend met een afstandsbediening. Een vloermodel kan koelen, verwarmen én ontvochtigen.

Bekijk onze airco’s

Airconditioning in jouw ruimte plaatsen?

Bekijk onze airco's Vraag offerte aan

Onze modellen

Bent u toch op zoek naar een ander model? Kijk dan eens naar onze andere modellen of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Welkom bij Uw-Airco. Kunnen we u helpen met uw keuze?

©2024. Uw-airco • Ontwerp door Code Blauw