9.5 uit 149 beoordelingen

Voor uw woning

Perfecte balans tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid.

Een optimaal binnenklimaat

Airconditioning is meer dan alleen lucht koelen. Zorg met airconditioning voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, comfort, lucht zuivering en eventueel reguleren van frisse lucht en vochtigheid. Zo ontstaat er een optimaal binnenklimaat. Door de nieuwste technieken is het mogelijk met een airconditioner te kunnen koelen en verwarmen, en zijn aircosystemen energiezuinig. De beste airco speciaal voor jou als particulier.


Bekijk onze airco's
Uw-Airco airco in woonkamer
Airco kopen Lelystad Uw Airco particulier

Allround service

Profiteer bij Uw-Airco van een allround service. Ons bedrijf is f-gassen gecertificeerd voor ondernemingen. Elke airconditioning wordt vakkundig geïnstalleerd. Standaard wordt twee fabrieksgarantie en 1 jaar garantie op de installatie gegeven. Met een onderhoudscontract en jaarlijkse inspectie van een erkende installateur kan vaak de garantie verlengd worden met 3 jaar. Hiermee kunt uzelf verzekeren van nóg langer plezier van uw airco!

Calculator

Met de calculator kan indicatief het vermogen van de airconditioning bepaald worden wat nodig is om de ruimte te koelen. Gemiddeld is 40 Watt per m3 nodig om effectief te koelen. De calculator is een vereenvoudigde capaciteitsberekening. Mocht u twijfelen neem dan contact op voor juiste advies.

Factor 30 bij een goed geïsoleerde ruimte met weinig glas en voorzien van zonwering

Factor 40 bij een warmer gelegen ruimte met enkele ramen

Factor 50 bij een warme ruimte met veel glas en weinig tot geen zonwering

Bekijk geschikte airco’s
Welkom bij Uw-Airco. Kunnen we u helpen met uw keuze?

©2024. Uw-airco • Ontwerp door Code Blauw