9.5 uit 149 beoordelingen

Van ontwerp tot installatie

Uw-Airco is er voor u van advies en ontwerp tot aankoop en installatie.

Van ontwerp tot installatie van uw airco

Onze installateurs zijn opgeleid en gekwalificeerd om airconditioning systemen voor uiteenlopende toepassingen te ontwerpen en installeren. De focus ligt vooral op design en luxueuze modellen tegen betaalbare prijzen. Uw-Airco staat voor: maatwerk, optimaal comfort, A-merken, service & enthousiaste medewerkers.

Uw Airco Lelystad montage advies airconditioning

Om een ideaal binnenklimaat te creëren kunnen onze klimaatsystemen meer dan alleen koelen. Ze regelen temperatuur, luchtvochtigheid en de meeste airconditioning systemen zijn tegenwoordig ook uitgerust met luchtreinigingstechnologie. Dit kan leiden tot het nog meer opnemen van bacteriën, virussen en pollen en zorgt tevens voor luchtreiniging. Een frisser en schoner huis is wat dan overblijft. Zo woon en/of werk je altijd in een schonere leef omgeving..

Uw-Airco waarborgt de kwaliteit door te werken met A-merken zoals Daikin, Panasonic, Mitsubishi en Haier. U ontvangt, afhankelijk van het merk, minimaal twee jaar garantie op uw airco. Bekijk ons assortiment met diverse wand-, plafond- en vloer airco’s.

Bekijk onze airco’s
Over Uw Airco

Wilt u een afspraak maken of een vrijblijvende offerte aanvragen?

Bekijk onze airco's Vraag offerte aan
Welkom bij Uw-Airco. Kunnen we u helpen met uw keuze?

©2024. Uw-airco • Ontwerp door Code Blauw