9.5 uit 142 beoordelingen

Multisplit

Multisplit units bieden een grote flexibiliteit en zijn geschikt om meerdere ruimtes tegelijk te koelen of verwarmen. Hiermee kunt u meerdere binnenunits, al dan niet met verschillende capaciteiten, aansluiten op één buitenunit met behoud van individuele instelmogelijkheden per ruimte. Ook hier kunt hierbij kiezen uit verschillende uitvoeringen, zoals wandmodellen, vloermodellen, plafondmodellen, cassettemodellen, kanaalmodellen en inbouwmodellen.

Uw-airco biedt uitsluitend A-merk Multisplit airconditioning systemen.

Multisplit

Of het nu gaat om een kleine buitenruimte of het aansluiten van verschillende binnendelen, Multi-split is een ideale oplossing die zich aan alle aircobehoeften en -voorkeuren kan aanpassen.

Dit moet u weten over buitenunits

Multisplit is een duurzame maar compacte unit met minder bedrading, afvoer en leidingen, waardoor het een uitstekende optie is daar waar de buitenruimte beperkt is. De stille werking van het buitendeel zorgt ervoor dat het dagelijkse leven niet verstoord wordt en de unit niet voor geluidsoverlast zorgt.

Bekijk onze airco’s

Cassettemodel airco in jouw ruimte plaatsen?

Bekijk onze airco's Vraag offerte aan

Onze modellen

Bent u toch op zoek naar een ander model? Kan dan eens naar onze andere modellen of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Welkom bij Uw-Airco. Kunnen we u helpen met uw keuze?

©2024. Uw-airco • Ontwerp door Code Blauw